28.01.2020. - Hrvatska pliva - prijavite se!

Hrvatska pliva novi je hvalevrijedan projekt nastao suradnjom Hrvatskog plivačkog saveza, Središnjeg ureda za šport te Vlade RH.

Hrvatski plivački savez intenzivno radi na promociji plivanja kao iznimno važnog sporta već duže vrijeme iako je trenutno razdoblje u kojem su naši najuspješniji plivači, Franko Grgić i Marin Mogić, postigli uspjehe svjetskih razmjera dodatno pridonijelo važnosti. Upravo regionalna a još više međunarodna plivačka natjecanja pravi su magnet za gledatelje svih dobnih skupina. Međutim, oduševljenje plivanjem nije samo stvar prestižnih natjecanja nego je plivanje bitno jer stvara zajedništvo, pospješuje zdravlje i svijest za fair playom.

Program poduke neplivača HPS-a koristit će se za provedbu poduke u svim klubovima, članicama HPS-a koji će zadovoljiti uvjete natječaja Središnjeg državnog ureda za šport. Pozivamo plivačke klubove diljem Hrvatske da se uključe u ovaj iznimno važan projekt.

Natječaj je otvoren do 31. siječnja 2020.
Plivački klubovi - prijavite se!