Trg Kreše Čosića 11

11.09.2018. - 1. Konvencija Hrvatskog plivačkog saveza

Hrvatski plivački savez organizira 1. plivačku konvenciju. Intencija ove konvencije je da unaprijedi rad Hrvatskog plivačkog saveza. Želja nam je da kroz izmjenu iskustava plivačkih klubova, sportskih djelatnika i trenera, omogućimo svima uključenim u plivanje da brže dođu do informacije koja im može biti korisna u njihovom radu.  Na konvenciji Hrvatskog plivačkog saveza, koja će održavati jednom godišnje na početku natjecateljske sezone, razgovarat ćemo o obuci neplivača, školi plivanja i vrhunskom plivanju, te održavati seminare za plivačke suce, operatere za obradu podataka.

1. Konvencija HPS-a  održava se  22.-23. rujna 2018. godine u Tuheljskim toplicama. Na ovoj prvoj konvenciji imat ćemo radionice za plivačke suce  i operatere za obradu podataka na službenim plivačkim natjecanjima HPS-a. Treneri reprezentacije iznijet će svoja iskustva u radu sa najboljim hrvatskim plivačima. Održati ćemo predavanja o prehrani mladih sportaša, o važnosti poznavanja pravila u borbi protiv dopinga u sportu.

U zajedničkom radu pokušat ćemo doći do najboljeg primjera u praksi za obuku neplivača, koji želimo predstaviti Općinama i Gradovima  kao optimalan model obuke neplivača Hrvatskog plivačkog saveza.

S obzirom na ograničen broj sudionika, molimo sve zainteresirane da se što je moguće ranije prijave(putem ovog linka), a svakako prije 15.9.2018.

1. KONVENCIJA

Sean Slusiewicz Announces Verbal Commitment to Stanford