21.05.2020. - PLIVAČKO UČILIŠTE - Prijemni ispit

Plivačko učilište obavještava svoje polaznike da će se prijemni ispit održati online 29. svibnja 2020. prema rasporedu koji će svaki polaznik dobiti na svoj mail.
Plivačko učilište produžilo je rok upisa do 27. svibnja 2020. 23:59.
Radujemo se novom početku.

19.05.2020. - Sudjelujte u znanstvenom istraživanju

Dragi treneri i klubovi,

molimo Vas da pomognete u prosljeđivanju informacije o provođenju znanstvenog istraživanja trenerice Josipe Nekić koja na doktorskom studiju Kineziološkog fakulteta u Zagrebu priprema temu Povezanost motivacijske strukture i crta ličnosti s odustajanjem od plivanja u djece i adolescenata.

Potencijalni ispitanici su svi aktivni plivači natjecatelji (godišta 2002.-2008.) i svi bivši plivači natjecatelji bez obzira na dob (svi oni koji su aktivno trenirali i natjecali se).

Ispitivanje je anonimno a rezultati ispitivanja korisiti će se u svrhu doktorskog rada te će se objaviti i biti dostupni svim ispitanicima.

DRAGI PLIVAČI I BIVŠI PLIVAČI, VI STE KLJUČNI ZA OVO ISTRAŽIVANJE.

Molimo vas da izdvojite vrijeme za ispunjavanje ankete, broj ispitanika je od velike važnosti! Za plivače mlađe od 14.godina potrebna je suglasnost roditelja koji trebaju dati pristanak za sudjelovanje djeteta u istraživanju (u sklopu online ankete).

Unaprijed hvala na trudu i vremenu!

Upitnik za aktivne plivače    Upitnik za bivše plivače
19.05.2020. - Odluka Stožera civilne zaštite RH

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja, sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

Odluka
14.05.2020. - Preporuke za rad bazenskih kupališta

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je donio Preporuke za rad bazenskih kupališta i vodenih parkova tijekom epidemije COVID-19.

Preporuka
13.05.2020. - Preporuka za treninge

Nastavno na Odluku o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 koju je Stožer za civilnu zaštitu RH u nedjelju, 10. svibnja 2020. godine, a kojom se omogućuje početak rada teretana, fitness i sportsko-rekreacijskih centara od 13. svibnja 2020. godine, Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je Preporuku za treninge i športsko-rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima.

Preporuka